Архиви

Месечна Архива за: ‘May, 2016’

Пријава за Собрание на Акционери на ден 28/05/2016

Пријавувањето за Собрание на Акционери закажано на ден 28/05/2016 година на Акционерското друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе можете да го направите електронски преку следната апликација за пријава.

Прочитај Повеќе

Материјали за Собрание на Акционери на 28/05/2016

Овде можете да ги преземете Материјалите за Собрание на акционери на АД „МОДА“ Св. Николе закажано на 28/05/2016 година.

Прочитај Повеќе

Јавен Повик за Собрание на Акционери на 28/05/2016

Акционерското друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе објавува ЈАВЕН ПОВИК за Собрание на Акционери на ден 28.05.2016 година (сабота) со почеток во 11,00 часот во деловните простории на друштвото во Св. Николе со седиште на Ул. „Маршал Тито” бр. 79 Св. Николе.

Прочитај Повеќе