Акционери

Акционерско друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе

Записник од Собрание на Акционери од 30/05/2023

З А П И С Н И К Од седница на Собранието на акционери при А.Д. „Мода“ Св. Николе одржана на ден 30/05/2023 год.

Прочитај Повеќе

Материјали за Собрание на Акционери на 16/04/2024

Овде можете да ги преземете Материјалите за Собрание на акционери на АД „МОДА“ Св. Николе закажано на 16/04/2024 година.

Прочитај Повеќе

Јавен Повик за Собрание на Акционери на 16/04/2024

Акционерското друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе објавува ЈАВЕН ПОВИК за Собрание на Акционери на ден 16.04.2024 година (Вторник) со почеток во 11,00 часот во деловните простории на друштвото во Св. Николе со седиште на Ул. „Маршал Тито” бр. 79 Св. Николе.

Прочитај Повеќе

Страница 1 од 1612345»10...Последна »