Aktionäre

Joint Stock Company für die Textilproduktion "Moda" Sveti Nikole

Materialien für die Außerordentliche Hauptversammlung am 09/11/2017

Овде можете да ги преземете Материјалите за Вонредносто Собрание на акционери на АД „МОДА“ Св. Николе закажано на 09/11/2017 година.

Read More

Öffentlicher Aufruf zur außerordentliche Hauptversammlung der 09/11/2017

Акционерското друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе објавува ЈАВЕН ПОВИК за Свикување на Вонредно Собрание на Акционери на ден 09.11.2017 година (четврток) со почеток во 13,00 часот во деловните простории на друштвото во Св. Николе со седиште на Ул. „Маршал Тито” бр. 79 Св. Николе.

Read More

Öffentlicher Aufruf zur Hauptversammlung der 17/05/2017

 

Read More

Page 1 of 712345»...Last »