Акционери

Акционерско друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе

Известување за оставка 18.10.2021 год.

Известување за оставка од Јорданчо Давитков од 18.10.2021 год.

Прочитај Повеќе

Пријава за Собрание на Акционери на ден 27/05/2021

Пријавувањето за Собрание на Акционери закажано на ден 27/05/2021 година на Акционерското друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе можете да го направите електронски преку следната апликација за пријава.

Прочитај Повеќе

Јавен Повик за Собрание на Акционери на 27/05/2021

Акционерското друштво за производство на конфекциски производи „Мода“ Свети Николе објавува ЈАВЕН ПОВИК за Собрание на Акционери на ден 27.05.2021 година (четврток) со почеток во 11,00 часот во деловните простории на друштвото во Св. Николе со седиште на Ул. „Маршал Тито” бр. 79 Св. Николе.

Прочитај Повеќе

Страница 3 од 14«12345»10...Последна »